Aktuální příspěvky

Smetana

Není to podivné? Honosíme se vědeckotechnickým pokrokem, kulturní vyspělostí, vzdělaností, nejlepšími hodnotami a nejlepším společenským zřízením, jaké kdy a kde může na světě být, ačkoliv spočívá na konkurenci, spotřebě, ničení a neustálém bojování za tzv. lidská práva, svobodu a demokracii, ale něco tady hezky pěkně smrdí. O tom, co je demokratické, svobodné a lidskoprávní rozhodují nějací neomalení samozvanci.

Je to otázka, nad kterou si někteří často lámou hlavu, a většinou jen řečnicky. Jestliže je s pozitivním vývojem lidské společnosti všechno v pořádku, proč se nedostává geniálních osob, jako byl například Bedřich Smetana?

Vždyť takové geniální osoby svým unikátním dílem zjednodušily lidstvu jeho vývoj, výchovu a vzdělání, které přece mají směřovat ke genialitě a nikoliv k debilitě? Proč dnes nemáme žádné Smetany? K čemu je potom dobré vzdělávat školní mládež v hudební výchově a jiných předmětech, když z nich žádní geniové nevznikají, ale naopak lidé na opačném extrému geniality?

Nebylo by lépe ponechat lid v prostotě, aby byl šťastný, jak radí starověký čínský mudrc Lao-c´? Optimizmus je přece nedostatkem informací, tak proč nutíme lidi masakrováním informacemi k pesimismu?

Jediným vysvětlením brutálního vzdělávacího a mediálního vymývání mozku informacemi, které jsou z naprosté většiny zbytečné, balastní, škodlivé a zhoubné, je úplné zhloupnutí a zdegenerování lidí, po kterém snad ve stavu úplné demence budou šťastní. Bude to však na ně velmi smutný pohled. Již dnes to stojí za to. Stačí si jenom sundat růžové brýle mámení.

Abychom mohli docílit dobrého účinku, musíme napřed dosáhnout špatného. Energie kmitá mezi extrémy. Ovšem naše soudobá námaha spojená s vývojem od špatného k dobrému, je dnes naprosto neadekvátní úpadku od dobrého ke špatnému. Kvantitativním poklesem kvality na nižší hladinu se uvolňuje energie.

Na uvolněnou energii čekají hladoví a mlsní parazité, příživníci a cizopasníci. Jinak by vzestup byl samovolný, a pouze by nabral odrazem ode dna větší sílu, než měl pokles. Energetická hladina lidstva by pak snadno stoupala. Rodily by se děti, které by svojí bytostnou kvalitou, zdravím, schopnostmi a inteligencí převyšovaly své rodiče. Bedřich Smetana by nebyl ojedinělou výjimkou, ale pravidlem. Odkaz géniů by nešel sprostě zneužívat.

Například býložravá zvířata se živí tím, že ničí a tráví rostliny, ale nové rostliny, nejsou schopny vytvořit. U masožravých zvířat nebo lidí je tomu podobně. Parazitující organizmy nejsou schopny reprodukovat své hostitele, ale pouze sebe, a zejména u lidí jenom na svoji nižší úroveň bytostné kvality.

Vědci se však převelice snaží. Za peníze jsou schopni všeho a ve své zvrhlosti se mohou přetrhnout. Uměle zasahují do genetických kódů a montují nové geneticky upravené organizmy, se kterými si lidé ani příroda neví rady. Zhouba, která je pravým účelem jejich snažení, tím nabývá na síle a rychlosti.

Nikomu nevadí, že vědci vynalézají biologické zbraně hromadného ničení, zato trpícím pacientům dosti vadí napojení na plicní ventilaci na přeplněných jednotkách intenzivní péče. Nemáme se prý ptát na příčiny, nemáme se léčit, ale máme se beznadějně potýkat jenom s následky, které se touto úmyslnou nezodpovědností stále zhoršují, množí a posilují.

Takto drze, s neomaleností sobě vlastní, hulákají média, pochybní odborníci i ministři zdravotnictví. Nehájí zájmy pacientů, ale podporují šíření choroby a zisky tajnosnubních korporací. A pak se všelijací promotéři a propagátoři vztekají, že jim zklamaná veřejnost po smutných zkušenostech nechce bezmezně věřit. Jako by jim šlo od někoho o život, když je masy nechtějí slepě poslouchat.

Toto je aktuální příklad úmyslného zneužívání vědy, ve kterém jsme jako příslušníci a vyznavači naší civilizace (degenerace) hlupáky a mistry na slovo vzatými. Schází nám smetana. Někdo ji při výrobě řádně odstředěného a toxickými aditivy nastaveného mléka vždy včas slízne.

Všem dnes schází již jenom smetana. Smetana byl dříve populární název bývalé tisícikorunové bankovky s obrázkem Bedřich Smetany. Bylo to jaksi symbolické. Hudební génius se dostal na peněžní měnu, zatímco mezi těmi, kteří ji používali, jeho geniální duch a odkaz zoufale schází…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *