Aktuální příspěvky

Šalba představ

Matematika je šalba představ. Je to základ zotročování, vykořisťování a genocidy lidí, zvířat a rostlin.

Snad již narůstá počet lidí, kteří si uvědomují pravé příčiny neštěstí, jehož následky je sužují. Situace je to dosti hloupá, když matematicky chceme řešit mizérii, do které nás matematika přivedla. Šalba se tím jenom násobí a umocňuje.

Výsledkem uvedeného je například nepříčetnost a šílenství, které jsou považovány za normální duševní zdraví. Nebo také asociální psychopatie, případně rozparcelování organizmu na nesouvisející části žijící svým vlastním životem.

Jsou-li všichni nemocní, nemoc se stává normou zdraví. A kdo by byl pak skutečně zdravý, toho nemocní uštvou a oddělají. Pokud se tedy chcete uzdravit musíte se projevovat jako nemocní. Vzniká tím problém, že nemocní, kteří se uzdravováním neobtěžují, jsou zdravější než pacient usilující o zdraví.

Asociální psychopatie má svůj původ v představách nemocného subjektu, který spočívá v gravitačním poli, že je oddělen od  gravitačního pole, ve kterém spočívá s jinými subjekty. Trpí pak fantasmagoriemi, které jeho integraci v gravitačním poli posilují, místo aby se z něj vyprostil.

Matematika, početní příčetnost, nepříčetnost, asociální psychopatie, šílenství a jiné poruchy spočívají v šalbě, že mimo nuly (0) existuje jednička (1), což by ještě bylo snesitelné postižení, a také dvojka (2), trojka (3) atd. až desítka (10), dle prstů na rukou či nohou, a další číselné řady, kombinace, permutace a jiné druhy mentálních chorob.

Léčba je obtížná, neboť občanský život mocně podporuje progresi této choroby, a kdo se jí nepodřídí, toho duševně nemocní internují v léčebnách pro duševně choré. Musíte nenápadně žít dvojím životem, možná lépe trojím, čtverým, paterým atd. až nekonečným. Nebo se musíte snažit, aby ostatní byli stejně nemocní jako vy, což vyjde nastejno.  Je to podobné, jako když se ostatní snaží, abyste byli stejně nemocní jako oni. Určitě to správně chápete, ne?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *